What’s Love Got To Do With It?

🇬🇧 BRITISK ROMCOM: Hvordan finder man kærligheden i dagens verden? For dokumentaristen Zoe (Lily James) har dating kun ført til dårlige jokes og sjove anekdoter – til stor fortrydelse for hendes bedrevidende mor (Emma Thompson). I jagten på nye metoder for at finde kærligheden, introducerer Kazim (Shazad Latif), Zoes gode ven og nabo, hende for ‘tvangs’-ægteskabet – efter hans pakistanske forældres eksempel. Mens Zoe filmer Kazims håbefulde rejse fra London til Lahore, hvor han skal gifte sig med en pakistansk brud udvalgt af forældrene, begynder hun også at føle kærligheden – sådan helt bogstaveligt. Filmen er med i Biografklub Danmark. Se WHAT’S LOVE GOT TO DO WITH IT? fra torsdag den 25. maj.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s