I migliori giorni

🇮🇹 ITALIENSK FILMAFTEN: Fire afsnit – hver med fokus på en højtid: jul, nytårsaften, valentinsdag og 8. marts – for at fortælle de forskellige måder, folk håndterer ferie på. En politiker inviterer sit partis sekretær til en julemiddag i håb om fremtidig støtte. En velhavende iværksætter forsøger at reparere et beskadiget image ved at tilbringe nytårsaften som frivillig i suppekøkkenet, hvor han møder sin eks-chauffør uretmæssigt fyret og fast besluttet på at tage hævn. Et par fejrer stadig Valentinsdag efter 25 år, men denne gang med sin elskers tilstedeværelse. En berømt tv-vært er tvunget til at bruge 8. marts på at undskylde for at have udsendt en reportage om den ideelle kvinde. NB: Arrangeret i samarbejde med Comites Danimarca. Se filmen onsdag den 24. maj kl. 19.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s