Saint Omer

🇫🇷 FRANSKE FILM MESTERVÆRKER: Årets franske Oscar-kandidat vandt Juryens Grand Prix, Sølvløven, i Venedig, hvorfra Soundvenues Jakob Freudendal konkluderede, at ‘Alice Diops hypnotiserende spillefilmdebut om en virkelig mordsag i Frankrig er filmkunst af øverste skuffe.’ Den gravide romanforfatter Rama (Kayije Kagame) følger en retssag mod en senegalesisk kvinde, Laurence (Guslagie Malanda), der er anklaget for at have taget sin kun 15 måneder gamle datters liv ved at efterlade hende på en strand, så hun kunne blive trukket ud af tidevandet. Rama vil bruge den tragiske hændelse som afsæt for en nyfortolkning af den gamle myte om Medea, men tingene går ikke som planlagt. Laurence erkender godt nok forbrydelsen, men hun nægter sig skyldig. Hvad der ledte hende til at begå den utilgivelige forbrydelse, håber hun vil blive klart i løbet af retssagen. Premiere den 8. juni.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s