Brevet fra Helga

🇮🇸 NY ISLANDSK FILM: ‘Brevet fra Helga’ udspiller sig i 1940’ernes Island – i en fjerntliggende fjord, hvor den gifte landmand Bjarni (Thorvaldur Kristjansson) indleder lidenskabelig, forbudt affære med den håbefulde digter, den ligeledes gifte Helga (Hera Hilmer fra ’Mortal Engines’), hvor følelserne er lige så brusende og stormfulde, som bølgerne i det hav, der omgiver dem. Filmen er baseret på Bergsveinn Birgissons roman ‘Svar på Helgas brev’, der i Ása Helga Hjörleifsdóttirs gestaltning bliver et romantisk drama i den store stil – fulgt til dørs af bjergtagende billeder fra den islandske natur.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s