Mascarade

🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: Kærligheden er en intrigant, forræderisk størrelse i Nicolas Bedos’ stærkt imødesete opfølger til ’La Belle Époque’. Filmen udspiller sig blandt rigfolk og livsnydere på den franske Riviera. Adrien (Pierre Niney) er en smuk, ung danser, der måtte droppe karrieren efter et motorcykeluheld. I stedet bortøder han sin ungdom under opsyn af divaen Martha (Isabelle Adjani), der ikke rigtigt lader sig mærke af, at hun har kendt bedre dage. Adrien får imidlertid kam til sit hår, da han støder på den indtagende Margot (Marine Vacth), som ikke mindst får sin puls i vejret via sine romantiske eskapader – gerne suppleret med svindelnumre og intriger. Lyder det hele lidt som en gammel Hollywood-klassiker, så er man ikke galt afmarcheret. Nicolas Bedos mestrer det store fimiske apparat med stor elegance og leverer en både intrikat og spændingsfyldt anretning, der emmer af sommer og sol – og morderisk bedrag. Se MASCARADE i aften kl. 18:30 (bemærk tidspunkt!).

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s