Asfalt

🇩🇰 UGENS DANSKE PREMIEREFILM: Den danske film ‘Asfalt’ er en på én gang rå og øm film om ensomhed på landevejen og svigtende familier, men også om troen på kærligheden. Lasse (Michael Asmussen) er en livstræt lastbilchauffør i Vestjylland. Han kører sit liv som sin vogn: Lige ud ad landevejen med den ene hånd på rattet og den anden omkring hemmelig flaske, som han nipper til i ny og næ. Indtil det øjeblik en pige springer ud foran ham. Lasse når at bremse i sidste øjeblik og opdager til sin overraskelse, at det er René (Viilbjørk Malling Agger), som han ikke har set i 15 år. ‘Asfalt’ har allerede vundet priser i Berlin, London og Reims. Se filmen i biografen fra den 11. maj.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s