Les Années Super-8 (The Super-8 Years)

🇫🇷 FRANSK FILM MESTERVÆRK: Efter filmatiseringerne ‘Passion Simple’ og ‘Hændelsen’ er det forfatteren Annie Ernaux, der selv sidder i instruktørstolen – bistået af sønnen David Ernaux-Briot. Det 61 minutter lange filmessay tager afsæt i Ernaux-familiens super-8 film optaget i perioden 1972-1981. Undertonen er melankolsk og blikket er skarpt, alt imens vi følger familien på hjemmefronten og på rejser ude i den store verden. Annie Ernaux og gemalen (som konsekvent nævnes ved sit fulde navn) lever i relativ harmoni i de første år, mens deres to drenge endnu er unge, men da hendes hemmelige last – forfattervirksomheden – kommer for en dag, bliver det kompliceret. Se filmen søndag den 14. maj i biografen.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s