Tori & Lokita

🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: Dardenne-brødrene er tilbage med deres stærkeste film længe. En dreng og en teenagepige har mødt hinanden på deres flugt fra Afrika og knyttet så stærke bånd, at de nærmest ikke kan eksistere uden hinanden. Den yngre Tori har haft det lettere, mens Lokita forsøger at overbevise de belgiske myndigheder om, at drengen er hendes lillebror, som hun har fundet på et børnehjem. Sammen forsøger de at rejse penge, så de kan afregne med menneskesmuglere og sende penge hjem til deres familier hjemme i Afrika. Men det er ikke bare lige, for børnene færdes i aftenlivets skyggeside, hvor narkotikahandel, overgreb og ydmygelser hører til dagens orden. Snigpremiere i aften kl. 19. [PR]

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s