Ernest & Celestine: Rejsen til vrøvlistan

✍️ NY TEGNEFILM: Tag med på endnu et eventyr sammen med det umage vennepar, bjørnen Ernest og musen Celestine! Da Ernests meget sjældne violin går i stykker, må han og Celestine rejse til hans hjemland, Vrøvlistan. Her ligger den eneste butik i verden, der kan reparere violinen. Ernest husker sit hjemland for dets store kærlighed til musik, men da han og Celestine ankommer, opdager de, at nye, strenge regler er blevet indført og at musik er blevet forbudt. Allieret med gamle venner og en mystisk, maskeret fredløs, må Ernest og Celestine nu tage kampen op mod landets regime for at bringe musikken og glæden tilbage til Vrøvlistan. Se filmen i biografen kl. 10.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s