Lige før døden

⏰ MORGENBIO: For tolv år siden mistede filmens instruktør sit livs kærlighed, politikeren Svend Auken, nu træder hun atter ind på stue 7, den selvsamme hospicestue hvor hendes mand levede sine sidste dage. I så mange år har hun levet med en undren og en nysgerrighed. Nu ønsker hun at forstå og genskabe sig øjeblikket lige før døden indtraf, et øjeblik hvor livet på magisk og uforståelig vis udfoldede sig i al sin pragt. Hun vil finde ud af, hvorfor det trods alt er muligt for døende og pårørende at udholde denne sidste fase sammen. Hvordan livet kan indfinde sig trods dødens konstante tilstedeværelse? Se LIGE FØR DØDEN lørdag og/eller søndag kl. 10.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s