Rheingold

🇩🇪 TYSKE FILMDAGE: Fatih Akins muskuløse gangsterdrama – baseret på den selvbiografiske roman ’Alles oder Nix’ af den tyske rapper og musikproducent Xatar – er blevet den tyske veterans største publikumssucces nogensinde. Xatar blev født i Iran i 1981, men måtte flygte med sine kurdiske forældre til Tyskland i midten af 1980’erne. Her vokser han op i et socialt boligbyggeri i Bonn, og mens han drømmer om rigdom om berømmelse, glider han ud i småkriminalitet. Det eskalerer, og da en narkohandel går galt, står han pludselig i gæld til et narkokartel. For at betale gælden af kaster Xatar sig ud i et stort anlagt guldrøveri, men kuppet går skævt, og Xatar flygter ud af landet. Efter et brutalt fængselsophold i Syrien bliver han overflyttet til et tysk fængsel, og her starter han i smug, ansporet af sin musikalske far, sin musikproduktion og sit eget label, AON – ’Alles oder Nix’.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s