Pasforfalskeren

🇩🇪 TYSKE FILMDAGE: Louis Hofmann, som modtog en Bodil for sit spil i Martin Zandvliets ’Under sandet’ og siden blev nær verdensberømt for sin rolle i Netflix-serien ’Dark’, spiller den unge jøde Cioma Schönhaus, der med charme og talent holder sig kørende ved at fabrikere falske pas til Berlins jøder under Anden Verdenskrig. Selv har han ingen planer om at forlade byen. Tværtimod. Cioma er ung og vil nyde livet, så han opsøger sit held – i livet som i kærligheden – under falsk identitet som søofficer. ’Pasforfalskeren’ bygger på Cioma Schönhaus’ selvbiografi ’Der Passfälscher: Die unglaubliche Geschichte eines jungen Grafikers, der im Untergrund gegen die Nazis kämpfte’. Filmatiseringen havde verdenspremiere på Berlinalen i 2022. Se filmen fra den 11. maj i biografen.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s