Wir sind dann wohl die Angehörigen

🇩🇪 TYSKE FILMDAGE: Hans-Christian Schmid er endelig tilbage i det store biografformat efter nogle år med tv-serier. Filmen er en thriller baseret på den sande historie om tobaksmillionæren og kunstmæcenen Jan Philipp Reemtsma, der kidnappes i sit hjem i Hamborg den 25. marts 1996. For sønnen, den dengang 13-årige Johann, ændrer kidnapningen med ét hans verden. Politi og overvågningsudstyr indtager hjemmet og omdanner det til et operationscenter, hvor alt handler om det næste telefonopkald fra gidseltagerne. Som dagene går, og den ene pengeoverførsel efter den anden mislykkes, bliver farens breve til Johann og hans mor mere og mere desperate. Filmens perspektiv dvæler imidlertid ikke ved den kidnappede, men ved hans nære familie, der hvirvles frem og tilbage mellem optimisme og fortvivlelse.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s