The Ordinaries

🇩🇪 TYSKE FILMDAGE: Sophie Linnenbaum debuterer med en helt igennem original og forfriskende film, der låner både fra musicalgenren og den tragiske komedie. I centrum af det hele står teenageren Paula, en opadstræbende sidekarakter på nippet til at debutere som hovedperson, hvis det bare ikke var for hendes ‘hjertelæser‘, der spænder ben for hendes monologer ved – i bogstavelig forstand – at spille falsk. Hun aner, at det har noget at gøre med hendes far, en berømt hovedrolleindehaver. I sin søgen efter ham støder hun på klassesamfundets nederste lag, fraklippene: de asynkrone, de sort-hvide, de stumme, der befinder sig langt væk fra de glamorøse hovedpersoner, der med melodramatisk underlægningsmusik og munter sang og dans styrer samfundet. NB: Der er mulighed for at rekvirere undervisningsmateriale til filmen.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s