Irgendwann werden wir uns alles erzählen

🇩🇪 TYSKE FILMDAGE: Emily Atef er tilbage med en sanselig og billedskøn film om en altopslugende kærlighed i en skelsættende tid i Tyskland. Året er 1990, sommeren synes endeløs, og det unge par Maria og Johannes lever i fred og idyl på bondegårdsloftet hos Johannes’ forældre i det netop hedengangne DDR. Midt i den landlige idyl aner man en dyb længsel hos Maria, der tilbringer dagene med at læse Dostojevski og skue ud ad vinduet over de gyldne marker, mens Johannes er optaget af det nyeste fotogrej fra vesten. Da Maria møder den dobbelt så gamle enspænder Henner, slår det gnister i sommervarmen, og de indleder et hedt kærlighedsforhold. Emily Atef har skrevet manuskriptet til filmen sammen med Daniela Krien, der er forfatter til romanforlægget. Filmen deltog i hovedkonkurrencen på årets Berlinale.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s