Daniel Richter

🇩🇪 TYSKE FILMDAGE: Daniel Richter anses for at være en af Tysklands vigtigste nulevende kunstnere. Pepe Danquart åbner i denne dokumentar døren til den berømte kunstners atelier og lader os få et sjældent indblik i de kunstneriske processer og mennesket Daniel Richter. Der kan måske synes langt mellem den tidligere unge punker fra Hamborgs besættermiljø og til stjernen på den internationale kunstscene, men Daniel Richter er før som nu et politisk menneske, der med sine værker reflekterer over sin samtid. Pepe Danquart har i en periode på tre år ledsaget Daniel Richter i atelieret og på rejser verden over. Det er der kommet en både farverig, indsigtsfuld og dejlig humørfyldt dokumentarfilm ud af – med kunstnerkolleger som Jonathan Meese og vores egen Tal R som karaktervidner.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s