Munje: Opet!

🇷🇸 SÆRFORESTILLING: År er gået, men Pop og Mare er stadig de samme: ingen piger, ingen kontanter, ingen nye eventyr. Som altid forstår de ikke verden og den nye musik, der dominerer den. Gojko trives, han er ‘kongen’ af Wien og en succesfuld musikproducer. Han har netop udgivet en ny hitsang til sangerinden Mila Sila.  En del af sangen var dog ‘lånt’ fra hans gamle klassekammerater Pop og Mare. Samtidig arrangerer gavmilde Gojko en højskolesammenkomstfest i den østrigske hovedstad, da størstedelen af klassen er spredt rundt i verden. Kun to personer er ikke inviteret – og det er ingen hemmelighed, hvem de er. Gamle sår heler ikke let. Pop og Mare skal nu til Wien. På deres rejse vil de møde unge kemimestre og forskellige farverige karakterer, inklusive deres tidligere lærer, Smilja Tortura. Lad eventyret begynde igen! Se MUNJE: OPET! fredag den 21. april kl. 21.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s