Egetræets hjerte

🇫🇷 FRANSK NATURDOKUMENTAR: Tag med på en eventyrlig rejse helt ind i et mægtigt, 210-årigt egetræ. Mange og mangeartede skabninger har taget bolig i træet: Egern, nøddesnudebiller, skovskader, myrer, husmus og mange flere… Hele dette fantastiske univers er dybt afhængigt af det majestætiske træ – fra dets rødder til dets krone – for at finde føde, ly og beskyttelse. Over et år opleves naturens cyklus med de skiftende farver og årstider samt dyrenes og insekternes tilpasning og urgamle instinkter. Og ligesom hos menneskene er der udfordringer med opdragelse, nabospektakler, fuldtidsarbejde, gensidig afhængighed og kamp for overlevelse! Se EGETRÆETS HJERTE fra torsdag den 20. april. [PR]

🎫 KØB BILLETTER HER!

Lyt til musikken på Film & Musik bloggen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s