Beau Is Afraid

🆕 NY FILM FRA A24: Med ‘Beau is Afraid’ tager Ari Aster (Midsommar, Hereditary) os med på en deliristisk tidsrejse, hvor filmens titelperson (Joaquin Phoenix i sin bedste præstation på denne side af ‘Joker’) udsættes for hændelser, der vil overgå enhver publikummers vildeste fantasi. Mere skal ikke afsløre her, men vi kan da røbe, at rammefortællingen i særdeleshed involverer Beaus anmassende mor (han har aldrig kendt sin far). Den traumatiske familiebaggrund kan være forklaringen på, at Beau har udviklet sig til at blive en usikker og ængstelig mand, og den er i hvert fald motoren i en fortælling, hvis lige nok ikke findes. Se filmen fra onsdag den 19. april.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s