Sick of myself

🆕 SÆRFORESTILLING: Signe (Kristine Kujath Thorp) nærmer sig de tredive og er den mindst succesfulde i sin omgangskreds af unge, kreative mennesker. Følelsen forstærkes kun, da hendes kæreste pludselig bryder igennem som kunstner, mens hun selv bare arbejder på en café. Men en dag er hun vidne til en voldsom ulykke, hvor en kvinde angribes af en hund. Da Signe hjælper den blødende kvinde, ender hun selv med at være dækket af blod, og alle tror derfor at Signe også er kommet til skade. Rollen som offer giver Signe et kick, og inspirerer hende til et omfattende selvrealiseringsprojekt. NB: Efter visningen søndag den 16. april kl. 19 er der Q&A med hovedrolleindehaver Kristine Kujath Thorp – senest set i ‘Den store stilhed’ og ‘Carmen Curlers’.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s