Metallica: 72 Seasons – Global Premiere

🎸 FILM & MUSIK: Slut dig til den globale Metallica-familie, når vi torsdag den 13. april inviterer dig med til et one-night only listening party! Kom som de første i verdenen med og hør bandets nye album, når vi eksklusivt viser musikdokumentaren dagen før udgivelsen. ’72 Seasons’ er Metallicas længe ventede 12. studiealbum, der har singlen ‘Lux Æterna’ som det første nummer på albummet. Filmen indeholder eksklusive interviews med Metallica og historierne bag sangene samt musikvideoer til hvert nummer på albummet. Derudover vil der være et par overraskelser på aftenen, som du ikke vil gå glip af. Se filmen torsdag den 13. april kl. 19.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s