Suzume

🇯🇵 JAPANSK ANIME: ‘Suzume’ er et moderne anime-eventyr af Makoto Shinkai, der gav os ’Your Name’ og ’Weathering With You’. Filmen havde premiere på filmfestivalen i Berlin og handler om den 17-årige Suzume, der hjælper en mystisk mand med at opspore og lukke en række mystiske, overnaturlige døre, der dukker op og udløser naturkatastrofer over hele Japan. De krydsende økologiske og kosmiske spor kender vi både fra instruktørens tidligere film og japansk animations mester, Hayao Miyazaki, hvis efterfølger på anime-tronen meget vel kunne blive netop Makoto Shinkai. Animation på det her niveau hører til sjældenhederne. Det er bare at nyde. Se filmen i biografen fra torsdag den 13. april.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s