Stille liv

🇰🇷🤝🇩🇰 BERLINALE PRISVINDER: ‘Stille liv’, som vandt de internationale filmkritikeres pris i Panorama-sektionen på årets Berlinale, fortæller om den 19-årige Carl, der lever et stille liv på landet med sine forældre. Som eneste søn i familien er han udset til at overtage slægtsgården og føre de stolte landbrugstraditioner videre. Sådan har det været gennem generationer, og sådan skal det fortsætte. Men Carl er adoptivbarn og er splittet mellem to verdener – sit ‘hjem’ og sit hjemland, Sydkorea. Snart må han vælge, hvor han hører til. NB: Visningen den 12. april efterfølges af Q&A med Bodil Jørgensen, Louise Kwang og Malene Choi.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s