The Eternal Daughter

ℹ️ KUN I AFTEN: Har man set ‘The Souvenir’-filmene af Joanna Hogg, så ved man, at man kan forvente sig meget af hendes nye film. Julie og hendes mor (begge spillet af Tilda Swinton) tjekker ind i en afsidesliggende gammel herregård, der nu drives som hotel. Det er et ophold, de har set frem til, hvor de skal genoplive gamle minder og fejre morens fødselsdag. Men om aftenen tuder vinden, og Julie drives rundt i huset af mystiske lyde og hændelser. Og hotellet er tilsyneladende fuldt booket, men de ser aldrig de andre gæster. ‘The Eternal Daughter’ er en rørende mor-datter-historie, der emmer af stemning, ind i mellem i den let uhyggelig ende, når Joanna Hogg indforstået blinker til fordums horrorfilm fra Hammer Studios. Vises i aften 2. påskedag kl. 19.

🎫 KØB BILLETTER HER!

1 Response

  1. Hi, I was looking forward to seeing this film and saw it was set to be released on the 13th of April, but then it disappeared? Will it be released later this year or did I really miss the only chance to see it in the cinema on the 2.?

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s