Gensyn med Paris

🇫🇷 FRANSKE FILM: Mia (Virginie Efira) kører rundt i Paris på sin motorcykel. Det er efterår, og på et tidspunkt vælger hun at søge ly for regnen på en bistro, hvor lyden af bestik mod tallerkener pludselig afløses af skudsalver og skrig. Tre måneder senere genbesøger hun bistroen for at mødes med andre overlevere og bearbejde traumet – og forhåbentlig finde vej tilbage til livet, som hun kendte det. Alice Winocours (Proxima) stærkt personlige film (hendes bror overlevede angrebet på Bataclan) holder sig ikke tilbage – heller ikke i skildringen af det voldsomme terrorangreb. Men filmen er først og fremmest et begavet drama, der hylder livet – og samhørigheden mellem de mennsker, som nær havde mistet det. Holderolleindehaver Virginie Efira er netop blevet belønnet med den franske filmindustris store særpris French Cinema Award for sit store bidrag til hjemlandets films udbredelse i hele verden.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s