The Quiet Girl

🇮🇪 FRA CAMERA FILM: Den første irsk-sprogede film, der har opnået en Oscar-nominering, fortæller om den 9-årige Cáit, der vokser op i en fattig familie. Hendes mor er gravid igen, og derfor sender forældrene pigen i pleje på ubestemt tid. På Cáits nye opholdssted, en gård i det sydøstlige Irland, vokser grøntsagerne i overflod, køerne giver rigeligt med mælk, og sommeren er varm og åben. Her lærer Cáit, hvordan det føles at blive mødt med kærlighed og forståelse, men da en familie-hemmelighed afsløres for hende, mærker hun samtidig, hvor skrøbeligt det hele er. Filmen bygger på Claire Keegans kortroman ’Omsorg’. Se filmen fra den 5. april.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s