Den, der lever stille

🆕 ‘Den, der lever stille’ er en medrivende filmatisering frit efter Leonora Christina Skovs prisvindende bestseller. Det er fortællingen om forfatteren Leonora (Frederikke Dahl Hansen), der efter en dysfunktionel opvækst mister kontakten til sine forældre (Jens Albinus og Sarah Boberg). Da Leonora på landsdækkende tv ser, at hendes mor er kommet på hospice, bliver hun suget ind i et virvar af følelser og barndomsminder, som får hende til at tvivle på, hvad der er virkelighed og fantasi. Puk Grasten har skrevet og instrueret filmen, som Leonora Christina Skov kalder ’en unik filmisk tilføjelse til læseoplevelsen.’ Se filmen i biografen fra i dag.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s