A Storm Foretold

🇺🇸 Med en stor, fed cigar i mundvigen, en drink i hånden, og en afgrundsdyb foragt for sine politiske modstandere er Roger Stone den fødte rådgiver for Donald Trump. Stone er republikansk kongemager med en track-record, der rækker tilbage til præsident Richard Nixon, som han har tatoveret på sin ryg. Med unik adgang har Christoffer Guldbrandsen skabt en film helt inde fra magtens centrum i de sidste måneder af Trump-administrationen, der kulminerede med stormen på kongressen. Guldbrandsen står midt i stormens øje, da Trump-tilhængerne rykker ind i Washington, og han er til stede, da Roger Stone, der var hjernen bag ‘Stop the steal’-kampagnen, må flygte fra sin hotelsuite i Washington, da kampagnen kulminerer i stormløbet. ‘A Storm Foretold’ er historien om, hvordan et etableret politisk parti forvandledes til en antidemokratisk bevægelse, hvordan retoriske udtalelser bliver til vold, og hvorfor stormen på Kongressen blev den uundgåelige afslutning på Trumps præsidentskab. Se filmen i biografen fra i dag.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s