Camino

🇩🇰 SÆRFORESTILLING: Hvad gør man, når ens mors sidste ønske er, at man skal gå Caminoen – 260 kilometer under Spaniens brændende sol – sammen med sin irriterende far og med morgenkvalme? Lars Brygmann og Danica Curcic spiller far og datter i et vaskeægte familiedrama, hvor de svære relationer for alvor bliver sat på prøve. ‘Camino’ er den (k)ærlige fortælling om Regitze (Danica Curcic), som er i begyndelsen af 30’erne. Hun har ikke noget arbejde, ingen kæreste og ingen børn. Hun er ordblind og opvokset i et akademisk hjem, men har aldrig følt sig helt accepteret, som den hun er. Da hendes mor dør, befinder Regitze sig et ret eksistentielt sted i sit liv. Hun er blevet gravid, og samtidig kæmper hun med forholdet til sin far, som hun i en længere periode ikke har haft kontakt til. Se filmen i biografen. OBS! Kun få visninger.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s