The Fabelmans

🆕 NY SPIELBERG FILM: ’The Fabelmans’ er et dybt personligt portræt af den familie og de følelser, der formede instruktørens liv og karriere. Som ung jager Sammy Fabelman (Gabriel LaBelle) drømmen om at lave film, samtidig med at han opdager en hjerteskærende familiehemmelighed. Hans kunstneriske mor, Mitzi (Michelle Williams), støtter Sammys forehavende, mens hans videnskabeligt arbejdende far, Burt (Paul Dano), ser det som en useriøs hobby. ’The Fabelmans’ bygger på Steven Spielbergs eget manuskript – skrevet i samarbejde med Pulitzer-vinderen Tony Kushner. Filmen er med i Biografklub Danmark. Se filmen fra torsdag den 23. marts.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĽ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s