Nam June Paik: Moon is the Oldest TV

đŸ‡°đŸ‡· CPH:DOX: Resten af verden er stadig ved at indhente Nam June Paik. En nĂŠrmest grĂŠnselĂžst kunstnerisk begavelse, der i dag hyldes som en af det 20. Ă„rhundredes mest indflydelsesrige kunstnere takket vĂŠre sit arbejde indenfor video- og konceptkunst. Og nu har han endelig fĂ„et den portrĂŠtfilm, han fortjener. Amanda Kim fortĂŠller den medrivende og inspirerende historie om Paik som selvskabt verdensborger, der bĂ„de betragtede nutiden og forudsagde fremtiden med et forblĂžffende klarsyn. Historien fĂžrer os fra Paiks skelsĂŠttende mĂžde med avantgardekomponisten John Cage til hans eksperimenter i Fluxus-bevĂŠgelsen og frem til hans revolution af videokunsten i den elektroniske tidsalder. Den koreanske kunstners konstante legesyge og evige eksperimenter er omsat til fĂžrsteklasses kunstformidling, med gĂŠsteoptrĂŠdener af kunstnere som Park Seo-bo, Marina Abramovi? og Ulysses Jenkins. Se NAM JUNE PAIK: MOON IS THE OLDEST TV i aften kl. 21:30.

đŸŽ« KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pÄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s