Alfons og (hemmelige) Svipper

🇸🇪 TEGNEFILM: Nu kommer en spritny animationsfilm om Alfons Åberg – baseret på fem af de mest elskede bøger fra Gunilla Bergström. I LYKKELIGE ALFONS ÅBERG er julen nyligt overstået, men hverken Alfons eller hans far vil tilbage til den kedelige hverdag igen. Dog har farmor nogle kloge ord at sige om det – og mon ikke, glæden også kan findes andetsteds? Mød eller nyd et gensyn med den fantasifulde og godmodige Alfons i denne og fire andre fortællinger, som samles i en helt ny biograffilm, sammensat af de fem bøger: ‘BIND SLØJFER, ALFONS ÅBERG’, ‘HVAD ER DET DER SPØGER, ALFONS ÅBERG?’, ‘ALFONS OG HEMMELIGE SVIPPER’, ‘GODNAT, ALFONS ÅBERG’ og ‘LYKKELIGE ALFONS ÅBERG’. Se filmen fra i dag.

🎫 KØB BILLETTER HER! [PR materiale]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s