Superposition

🆕 SNIGPREMIERE: Karoline Lyngbye spillefilmsdebuterer med en film, der tager afsæt i hverdagen, men snart kommer til at lodde skræmmende, psykologiske dybder hos filmens hovedpersoner: Storbyparret Stine (Marie Bach Hansen) og Teit (Mikkel Boe Følsgaard). Parret – og deres lille søn Nemo – er stemplet ud af hamsterhjulet for at finde fred og ro i den svenske natur. Afskåret fra civilisationen håber de at genfinde kærligheden til naturen og hinanden, alt imens de dokumenterer deres nye bæredygtige livsstil i en podcast-serie. Men en dag bliver Nemo væk i skoven, og familiens nye tilværelse tager sig pludseligt knap så paradisisk ud. Mandag den 27. marts kl. 16.40 inviterer @Kinodk til eksklusiv visning på SUPERPOSITION i @grandteatret. Når filmen er slut vil redaktør Christine Dyrskjøt Elmstrøm være moderator til en debat og Q&A med filmens instruktør, Karoline Lyngbye, filmens ene hovedrolleindehaver, Marie Bach Hansen, og livstilsekspert, Anne Glad.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s