Corsage

🆕 KOMMER SNART: ‘Corsage’ præsenterer verdenshistoriens første feminist iklædt periodefilmens gevandter, men med et moderne tvist. Hovedpersonen er Kejserinde Elisabeth af Østrig, også kendt som Sissi. Da hun i 1877 fylder 40 år, strammes korsettet, bogstaveligt talt. Efterhånden som Elisabeth modvilligt ser sin rolle reduceret til en køn kransekagefigur ved offentlige begivenheder, gør hun oprør og lægger egenhændigt en listig og skæbnesvanger plan for at beskytte sit eftermæle. Vicky Krieps (‘Bergmans Ø’, ‘Den skjulte tråd’) er formidabel i sin karrieres højdepunkt i rollen som kvinden, der tager sit liv og sin fremtid i sine egne hænder. Se CORSAGE fra torsdag den 16. marts.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Ressourcer: BIOGRAF, Angel Films.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s