Plus que jamais (More Than Ever)

🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: Hélène (Vicky Krieps) og Mathieu (Gaspard Ulliel i sin sidste rolle inden han omkom i en ski-ulykke i 2022) er lykkeligt gift og midt i livet, men da Hélène diagnostiseres med en dødelig sygdom, vendes der op og ned på det hele. Hun forlader hverdagslivet og transplantationskøen i Bordeaux og rejser til Norge for at møde en nordmand (Bjørn Floberg), som hun har lært at kende på nettet. Han har overlevet sin kræftsygdom, og hjulpet på vej af hans helende selskab og de smukke omgivelser får Hélène en slags ro i systemet. Men så ankommer Mathieu for overtale hende til at få foretaget en avanceret lungetransplantation. Emily Atefs velspillede drama er en stærk hyldest til livet, samtidig med at det er en film, som tør se døden i øjnene. Se PLUS QUE JAMAIS (MORE THAN EVER) i aften kl. 19.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s