Eo

🆕 SNIGPREMIERE: Oscar-optakt: ‘Eo’ var en af sensationerne fra sidste års festival i Cannes, hvor den vandt juryens pris. Siden er den blevet Oscar-nomineret i kategorien ‘bedste internationale film’. Jerzy Skolimowskis epos tager os med på en rejse gennem det moderne Europa – som det opleves gennem et æsels øjne. Efter at æslet Eo ikke længere kan opretholde sit ’arbejde’ på det cirkus, hvor dyret er opvokset, lander det som pakdyr på en bondegård. Men friheden kalder, og Eo stikker af. Og så starter eventyret ellers – med masser af møder med mennesker, dyr og menneskelig dårskab – og en god dosis af det modsatte, heldigvis. NB: Filmen vises med danske undertekster, men er endnu ikke hjemkøbt til dansk distribution. Se filmen søndag den 12. marts kl. 14:20.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s