Empire of Light

🆕 UGENS PREMIEREFILM: Veteranen Sam Mendes har instrueret fantastiske Olivia Colman i en underspillet kærlighedshistorie, der udspiller i og omkring en smuk, gammel biograf på den britiske sydkyst i 1980’erne. Her arbejder Hilary (Colman) som daglig leder, mens hun kæmper med sit mentale helbred. Da den noget yngre Stephen (Micheal Ward) ansættes, knytter de to bånd af flere slags, for begge er outsidere, der sættes fri af filmens og musikkens helende kræfter. Hold også øje med Toby Jones i endnu en glansrolle som biografens nøjeregnende operatør og Colin Firth som den korrekte (men alligevel ikke helt så korrekte) biografdirektør. Se EMPIRE OF LIGHT i biografen fra den 9. marts.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Ressourcer: BIOGRAF, kino.dk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s