African Territory

🌍 SURF FILM NIGHT: Tag med de legendariske Gauchos del Mar brødre på en 22 måneder lang antropologisk surf-ekspedition gennem det afrikanske kontinent, når de to brødre rejser i en tidligere militær ambulance fra 1985 fra Spanien til Sydafrika. Målet er at fremme menneskelige relationer med surfboardet som mediator – og udveksling af kulturer i dette mangfoldige og uendelige kontinent. Der er mange ar i Afrika efter kolonisering, borgerkrige og nutidens sociale ulighed, politiske ustabilitet og udnyttelse af ressourcerne. Det gør kontinentet til et af de mest intense i verden. Fra nu af er det Afrika, der bestemmer reglerne. Se AFRICAN TERRITORY i aften kl. 21:30.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s