A House Made of Splinters

🏆 Eksklusiv visning af Danmarks to Oscar-kandidater samt Q&A ved filmjournalist Ann Lind med instruktør Anders Walther (‘Ivalu’) og filmklipper Michael Aaglund (‘A House Made of Splinters’). Anders Walters ‘Ivalu’ er nomineret i kategorien for bedste kortfilm, mens Simon Lereng Wilmonts ‘A House Made of Splinters’ er nomineret til en Oscar i kategorien for bedste dokumentarfilm. Oscar-prisoverrækkelsen finder sted den 12. marts i Los Angeles. Filmene vises søndag den 5. marts kl. 9:30.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s