The Whale

🆕 UGENS PREMIEREFILM: Brendan Fraser er Oscar-nomineret for sin indsats i den seneste film af Darren Aronofsky (’Requiem of a Dream’, ’Black Swan’, og det forstår man godt! I ‘The Whale’ spiller han en ensom skolelærer, der forsøger at genoptage kontakten til sin teenagedatter. Husker man Fraser fra film som ‘The Mummy’ og ‘Crash’, så er han næsten uigenkendelig her, for filmens hovedperson vejer tæt på 300 kilo – og det er ikke hans eneste udfordring. Charlie har konsekvent kameraet slukket, når han fjernunderviser sine elever, og gemmer sig i det hele taget for verden, alt imens han grovæder sig frem mod sin egen tilintetgørelse. Se THE WHALE fra i dag.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Ressourcer: BIOGRAF, kino.dk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s