Fumer Fait Tousser

🇫🇷 FRANSKE FILM MANDAGE: Ikke en sæson uden en ny film af fransk films mest vinde og skæve instruktør, Quentin Dupieux, der senest diverterede os med vilde tidsrejser i forstæderne i ’Incroyable mais vrai’. I denne ombæring gælder det et kompagni spandex-klædte superhelte, hvis tobaks-bataljon skal redde verden fra rumvæsner under ledelse af den ondsindede Lizardin. Rollerne er besat af nogle af Frankrigs mest velanskrevne skuespillere, der alle for én holder masken – hvilket i sig selv er lidt af en præstation. Og handlingen? Tja, superheltene skal egentlig redde verden, men først skal de genfinde korpsånden ved en idyllisk bjergsø, hvor de hver især underholder med de vildeste historier ved lejrbålet. Som Dupieux selvfølgelig omsætter i film. NB: Fransk med danske undertekster. Vises kun den 27. februar.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s