Tár

🆕 UGENS PREMIEREFILM: ‘Tár’ foregår på den internationale scene i den klassiske musiks verden og handler om Lydia Tár (Cate Blanchett, der er Einstürzende Neubauten fan!) – komponist og dirigent i et stort tysk symfoniorkester. Tár anses for at være en af sin tids største talenter både som komponist og dirigent. Hun stræber højt og vil gå langt for at nå sine mål. Hendes til tider hensynsløse tilgang til sin omverden bringer hende på kollisionskurs, og stiller hende til ansvar overfor de valg, hun har truffet. Cate Blanchett vandt prisen for bedste kvindelige hovedrolle i forbindelse med Venedig Filmfestival 2022 og er favorit til at løbe med en Oscar. Se filmen fra den 23. februar.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s