Niels Bohr: Verdens bedste menneske

Få kan sætte præcise ord på, hvem Niels Bohr egentlig var og hvilket aftryk, han fik sat på verden, men i Anna von Lowzow og Marie Breyens film får vi endelig en sammenhængende fortælling om en af det det 20. århundrede mest berømte danskere. Hvordan lykkedes det Niels Bohr allerede som 38-årig at blive tildelt Nobelprisen? Hvorfor var Tyskland, Rusland, USA og England i kapløb om at få fat i Niels Bohr under 2. verdenskrig? Og var det Niels Bohr, der opfandt atombomben? Alt dette er kædet sammen i et smukt og fængende filmportræt.

🎫 Køb billetter her.

Ressourcer: BIOGRAF, kino.dk, Camera Film.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s