Munch

‘Munch’ er et kalejdoskopisk drama om den norske maler Edvard Munch. ‘Munch’ fortæller historien om den unge Edvard Munchs første store kærlighed – med en gift kvinde – og om hans personlige nederlag som kunstner, da hans første udstilling i Berlin bliver afvist. Filmen skildrer Munchs dramatiske indlæggelse på en nerveklinik i København, hvor han er tvunget til at træffe sit livs største valg, inden vi ser ham kæmpe for at redde sin kunstneriske arv fra nazisterne under Anden Verdenskrig. Filmen fortælles i fire afsnit optaget med hver sin æstetik og med fire forskellige skuespillere i titelrollen. Hold også øje med Jesper Christensen i en prægnant birolle.

🎫 Køb billetter her.

Ressourcer: BIOGRAF, kino.dk, Scandinavian.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s