Winnie the Pooh: Blood and Honey

A. A. Milnes klassiske børneroman om Peter Plys og hans venner fra Hundredmeterskoven har taget en syg drejning. Det originale værk fra 1926, hvis rettigheder har været ejet af Disney siden 1966, er per januar 2022 blevet offentligt domæne. Nu kan man gøre, hvad man vil med fortællingen, så længe man undgår de elementer, der gjorde Disneys skildring af Milnes karakterer unikke. Den mulighed sprang debutinstruktøren Rhys Frake-Wakefield på, og han har nu lavet historien om til en blodig slasher ved navn ’Winnie the Pooh: Blood and Honey’. (Soundvenue)

🎫 KØB BILLETTER HER.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s