Aftersun

Da Sophie var barn, tog hendes far hende med på en charterferie i Tyrkiet. 20 år senere er hun selv blevet voksen og mor til et lille barn. Da hun genser hjemmevideoerne fra ferien dengang, vælder nye minder frem. Med et ømt far/datter-forhold som omdrejningspunkt tager Charlotte Wells’ prisbelønnede film os med tilbage til et solvarmt resort i 90’erne med solbrændte, Macarena-dansende charterturister, dovne eftermiddage ved poolen og en hjerteknusende karaoke-fremførelse af R.E.M.’s ‘Losing My Religion’. Det er et uforligneligt studie i minder og de sider af vores forældre, vi ikke ser som børn.

🎫 KØB BILLETTER HER!

Ressourcer: BIOGRAF, kino.dk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s