The Banshees of Inisherin

🇮🇪 MESTERVÆRK: ‘The Banshees of Inisherin’ vandt Golden Globes for blandt andet bedste komedie og ligger lunt i Oscar-svinget. Filmen udspiller sig på en lille irsk ø, hvor to livslange venner står i en ubekvemt situation, eftersom en af dem ikke længere ønsker at fastholde relationen. I hovedrollerne finder man de irske stjerner Colin Farrell (The Lobster), Brandan Gleeson (Mit hjem i Hampstead) og Barry Keoghan (Dunkirk). Filmen er instrueret af Martin McDonagh, som stod bag ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’ og ‘In Bruges’ (hvor Farrell og Gleeson også spillede overfor hinanden).

🎫 KØB BILLETTER HER!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s