Wannsee-konferencen

Når Matti Geschonneck præsenterer os for arkitekterne bag Holocaust, så stilles de ikke til skue som monstre, men som helt almindelige mennesker, der blot varetager deres arbejdsgiveres, ministeriernes, interesser. Og netop derfor bliver de monstrøse. Sådan opsummerer Süddeutsche Zeitung ’Wannsee-konferencen’ – et på én gang roligt, giftfuldt og fængslende mesterværk, som i realtid skildrer ledende nazisters morgenmøde i en villa i Berlin-Wannsee den 20. januar 1942, hvor man drøfter ‘Den endelige løsning på det jødiske spørgsmål’ med Reinhard Heydrich for bordenden. Premiere den 19. januar, 2023.

🎫 Køb billetter her.

Ressourcer: BIOGRAF, kino.dk, Camera Film .

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s