Kød & Blod

KØB BILLETTER HER

Har vi nogensinde set Sidse Babett Knudsen så heftig, som det er tilfældet i Jeanette Nordahl intense familiedrama? Næppe. I ’Kød og blod’ (frisk fra verdenspremieren i Berlin) troner hun som villavejens matriark i en helt almindelig provinsflække, der ikke er mindre, end at den også rummer et kriminelt miljø. Da 17-årige Idas mor omkommer i en bilulykke, placeres hun hos sin moster (Sidse Babett Knudsen) og sine voksne fætre. I den kriminelle familie er det ikke nemt at adskille vold og manipulation fra kærlighed og omsorg. Snart indser Ida, hvad det var, hendes mor forsøgte at flygte fra.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s