Dark Waters

KØB BILLETTER HER

Den vedholdende advokat, Robert Bilott (Mark Ruffalo), afslører en mørk hemmelighed, der forbinder en række uforklarlige dødsfald til et af Verdens største selskaber: Dupont Chemicals. I årtier har Dupont bevidst forurenet drikkevandet i forbindelse med produktionen af deres mest lukrative produkt: Teflon. I sin kamp for at få sandheden frem i lyset bringes Roberts fremtid, familie og liv i overhængende fare og Robert må gøre op med sig selv hvor langt han er villig til at gå for retfærdighed. Baseret på en sand historie er ‘Dark Waters’ en vigtig og moderne ‘Erin Brockovich’-historie om Teflon-kemikaliernes skadende effekt og manden, der satte sig for at afsløre den bevidste forgiftning af et helt lokalsamfund. Filmen er instrueret af den anerkendte instruktør Todd Haynes.

TRAILER

SOCIAL

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s